sova snart ?

tja jobbat i dag har lagt golv men blev aldrig klar så ska göra klart det i morgon . i helgen blir det väll festa lite får se men tror det i allafall men nu ska jag sova !

mer bilder


min värld

det här är min värld en värld du inte förstår dig på en värd som många hatar men jag älskar det här endå!

sova snart kanske

så nu är min blogg fixad igen vet inte vad som hände med den förut den fucka ur . just nu sitter jag o lyssnar på musik funderar på att typ snart gå o lägga mig i mrogn måste jag tvätta oxå kom jag på nu. får se vad morgon dagen har att bjuda på något kul händer väll hoppas jag ! har vart hemma i 3 dagar nu för det är så pissigt väder ute vart fan tog sommaren vägen ? juste har gått ett målar jobb ju igen oxå kul som fan får se när jag ska göra det och vad jag ska göra. men nu ska jag titta på en rulle tja..

....


lite bilder


..

vart är denna stad på väg någonstans fler o fler börjar punda fuckar upp sitt liv. tycker det är riktigt tråkigt att se folk som man hängde med förut när man träffar dom på stan sä är dom helt förstörda fattar inte varför man väljer det livet seriöst ingen framtid alls dom kommer sluta i botten som många andra redan gjort. blir så jävla sne   

nu är jag trött på detta!

tjena har inte skrivit på grymt länge . har inte haft orken att skriva :/ har nyss bokad halkan för körkortet är trött på denna skit nu att inte ha körkort ska fan fixa ett jobb nu oxå man kan inte glida runt o tro att allt kommer till en det funkar inte så nu  jävlar!

RSS 2.0